FREE SHIPPING: Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
Tips Mengurangkan Penyebaran Virus & Tingkatkan Keimunan Badan

TIPS ELAK DARI RISIKO & TINGKATKAN KETAHANAN BADAN

Sis rasa semua sedia maklum dengan wabak coronavirus (Covid-19) yang tengah melanda dunia sekarang ni kan. Pastinya kita semua tengah mengambil langkah berjaga2 bagi mencegah diri agar x dijangkiti virus berkenaan.

So, Ephyra nak share tips kat korang untuk elak dijangkitan virus tu.

1 Amalkan kebersihan diri & tangan - Make sure tangan sentiasa di basuh menggunakan air & sabun bagi memastikan tangan korang sentiasa berada dalam keadaan yang bersih. Make sure kalau pegang benda2 yang berisiko seperti button lift, tangga & sebagainya korang basuh tangan bersih2 juga.

2 Sentisa memakai penutup hidung & mulut (mask) bagi yang bergejala.
- Jangan ambil sambil lewa tau. Kalau korang x sihat, make sure pakai mask ni. Bimbang merebak pada orang lain & amalkan jarak yang disarankan iaitu 1 meter dari orang lain. .

3 Kukuhkan iminuti badan dengan mendapatkan vitamin yang mencukupi
- Bak kata pepatah, mencegah lebih baik daripada mengubati. Salah satu caranya ialah dengan mengamalkan supplement seperti Ephyra Plus. Ephyra Plus merupakan formulasi terbaik yang menggabungkan pelbagai vitamin untuk meningkatkan kualiti kesihatan seterusnya menjaga kecantikan pengguna. Terdapat pelbagai vitamin hanya dalam 1 sachet. Contohnya :
 Vitamin C - vitamin untuk imun tubuh, ianya penting untuk meningkatkan kekebalan tubuh badan kita.
 Vitamin B6 - sangat bagus untuk meningkatkan metabolisme dalam badan.
Before nak jaga orang lain, kita kena jaga diri kita dulu. Kalau kita sakit, macam mana pulak dengan yang lain.

Jaga diri & kesihatan ya semua. Kalau rasa x sihat terus dapatkan rawatan & sentiasa amalkan langkah berjaga jaga seperti yang KKM sarankan.