Free Shipping! Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
Supplement Yang Sesuai Semasa Berpantang

Orang lain dalam pantang muka kusam, #ephyralover ni muka glowing tau!!

Perubahan hormon time pregnant memang kekadang akan buat kulit muka kita kusam & waktu berpantang lah waktu yang terbaik untuk perbaiki kulit kita. Sebab time berpantang kita x keluar rumah, x pakai mekap and muka pun x kena sinaran UV. Waktu ni lah kita perlu perbaiki semula sel2 kulit yang dah mati tu. .

Mommy2 jangan jadikan alasan beranak sebagai sebab untuk biarkan muka kusam & badan lemah. Time ni lah kene perbaiki. So masuk ofis nanti lepas tempoh berpantang muka berseri2 & makin glowing. Bawa semangat baru!! Gitu..

So, apa penyelesaian - semestinya Ephyra Plus lah. Supplement powerful – bukan je membantu muka makin cantik & berseri tapi macam2 lagi extra bonus yang korang akan dapat.