Free Shipping! Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
Supplement Yang Sesuai Untuk Lelaki

Sape cakap perempuan je boleh minum Ephyra Plus. Lelaki pun boleh tau!!!

EPHYRA SANGAT BERKESAN untuk lelaki kembalikan kecergasan & kesihatan tubuh badan. Takkan perempuan je nak sihat, lelaki pun kena juga jaga kesihatan. Ramai yang sukakan hasil bagus lepas minum supplement ni x kira lah lelaki or perempuan sekalipun.

Actually secara ringkasnya Ephyra - sejenis minuman yang dibancuh dari serbuk (powder) untuk tujuan kesihatan & kecantikan yang bermula dari dalaman badan. Ephyra adalah gabungan hebat 12 antioksida daripada alam semulajadi, bahan yang terpilih iaitu hanya dari gred super A yang berkualiti tinggi dari serata dunia.

So, Ephyra plus membantu kaum lelaki untuk :
- Energy booster
- Minda lebih alert
- Badan lebih ringan - Sakit2 badan hilang
- Bangun pagi segar
- Lancarkan pelawasan
- Kulit pun makin sihat

 Sape yang dah share Ephyra Plus ni dengan adik, abang, ayah or suami masing2? Cuba share dengan sis - apa first impression dorang bila dah minum Ephyra Plus ni? Berebut rebut x?? Jom sama sama jaga kesihatan & kecantikan kulit dengan Ephyra Plus ni – gerenti puas hati.