Free Shipping! Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
Rahsia Ibu Berkerja Kekal Bertenaga

Lepas minum Ephyra Plus, badan makin bertenaga & cergas. Takde lagi rasa letih lesu balik kerja. Walaupun kerja di ofis bertimbun, tapi bila balik rumah nampak anak2, saya rasa happy sangat & boleh layan lagi kerenah mereka.

Saya dah minum 4 bulan Ephyra Plus ni. So far Alhamdulillah saya nak share feedback yang badan saya sangat bertenaga berbanding dulu. Saya kerja ofis hour, so balik kerja kena ambik anak dekat taska. Pastu kena masak lagi, kena siapakan baju suami untuk kerja esok & prepare diri sendiri jugak.

Terima kasih Ephyra sebab keluarkan produk yang bermutu tinggi camni. Saya memang akan setia dengan Ephyra Plus sampai bila2 sebab khasiatnya takleh dapat dekat tempat lain. Saya pun recommend dekat semua kawan2 ofis..