Free Shipping! Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
Rahsia Badan Rasa Cergas & Tak Lemah

BADAN RASA CERGAS & TAK LEMAH!!

Ni sharing daripada #ephyralovers yang baru je minum 3 hari. Kalau lagi lama? Haa lagi banyak lah manfaat yang beliau akan dapat. Yang penting korang kena konsisten & istiqamah ye...

Haa, jangan ingat Ephyra untuk kulit je tau. Banyak bonus point yang korang akan dapat kalau amalkan Ephyra ni. Buat yang tertanya macam mana Ephyra boleh berikan tenaga pada badan korang - Ephyra ada ASTAXANTHIN yang boleh BANTU TINGKATKAN daya tenaga & stamina badan kita, that’s why badan x rasa lemah.

Tambahan tu jugak, dalam Ephyra ada Gam Akasia. GAM AKASIA jugak akan membantu lancarkan penghadaman yang menjadi punca mudah jatuh sakit sebab tak dapat singkirkan toksin dalam badan.

Rugi sape belum try, khasiat EPHYRA PLUS memang power!!