Free Shipping! Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
Jerawat & Bintik Hitam Dah Tak Tumbuh

Testimoni Ephyra memang datangnya dari #ephyralovers sendiri!! Takde paksaan takde bayaran!!!

Dorang share sebab dorang happy dengan result yang dorang dapat. Makin hari kulit makin better & makin ramai yang puji. Sape yang x hepi kan. Alhamdulillah.

Macam jugak #ephyralovers sorang ni, beliau sangat happy bila dah kenal dengan Ephyra. Mulanya xletak harapan yang tinggi pun, just try & error. Sekali, serasi rupanya Sebulan je dah nampak perubahan.

Just follow 3 langkah mudah ni je
 *Sabun Ephyra Skin Bar .
 *Serum Ephyra Skin Nano
 *Moisturizer Ephyra Skin Snow

Once korang pakai dengan rajin & konsisten. Korang akan dapat result yang diimpikan. Syaratnya Cuma jangan MALAS!!