Free Shipping! Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
Punca Masalah Jeragat Dan Cara Atasinya

Jangan ingat usia 40 ke atas je boleh jadi masalah jeragat ni tau. Start dari 25 tahun ke atas pun korang dah boleh ada kena - bergantung faktor persekitaran & lifestyle korang. Jeragat ni kena rawat dari awal, kalau x hmmmm. Memang comfirm ambik masa nak pulih sebab 'askar2' dia sangat susah nak hilang.

Mcm #EphyraLovers ni - beliau istiqamah pakai Ephyra sebab beliau tahu jeragat x kan hilang dengan mudah. Dan hasilnya, lama2 kulit makin sihat!!

Selain memakai Ephyra Skincare Series ni, pencegahan awal sangat digalakkan. Antaranya, .

✔ Gunakan pelembap wajah yang mengandungi sun protection seperti Ephyra Skin Snow ( mempunyai Sun Protection semulajadi iaitu Natural Arbutin Semulajadi yang diekstrak dari buah berry & dijamin selamat kepada kulit.

✔ Bawa payung sekiranya perlu untuk lindungi kulit daripada terkena sinaran UV.

✔ Amalkan gaya hidup sihat, minum air bebanyak, jauhi rokok & amalkan diet yang seimbang.

✔ Hati2 membeli produk kecantikan / skincare kat luar sana – jangan beli sebarangan produk yee.

Cegah before terlambat. Dah banyak testimoni yang Ephyra dapat bagi tahu masalah JERAGAT kat muka dorang dapat diatasi & berkurangan. So tunggu apa lagi, dapatkan Ephyra Skincare Series sekarang!!