EPHYRA
EPHYRA
Sort by
Show result

Ephyra Skincare Series merangkumi 3 item skincare iaitu Ephyra Skin Bar, Ephyra Skin Nano & Ephyra Skin Snow.

RM124.00
RM124.00

Diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan. Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur. Ia dapat melembapkan kulit wajah, kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang, menanggalkan kotoran dan lain-lain lagi manfaat. Notification No (KKM) : NOT190903359K

Untuk mendapat hasil yang optimum terhadap kulit anda, gunakan Ephyra Skin Bar ini bersama dengan Ephyra Skin Snow dan Ephyra Skin Nano.

RM39.00

Ephyra Lip Matte - Kualiti antarabangsa, rasa ringan di bibir dan senang dicuci. Diperkaya dengan Vitamin E & Jojoba Oil. Tempah sekarang sementara stok masih ada.

Langkah pembelian yang sangat mudah:

  1. Pilih warna, masukkan kuantiti warna yang dipilih & klik Add to Cart.
  2. Ulang langkah (1) untuk warna-warna lain.
  3. Setelah selesai, klik Checkout.
RM30.00

Ephyra Soap Case. Amat sesuai digunakan untuk menyimpan Ephyra Skincare Bar, selain boleh digunakan semasa travel.

RM5.00

PLASTIK BAG BIRU (BESAR)

50 UNIT

RM5.00

Kurma Safawi ditanam di Arab Saudi di wilayah Madinah dan dikenali sebagai Phoenix dactylifera.

Safawi wujud dalam 3 kategori, kering , separa kering dan lembut. Safawi boleh dikatakan berbuah sepanjang tahun, disebabkan produktiviti yang konsisten sepanjang tahun, kurma Safawi lebih banyak dijual secara komersil daripada jenis kurma yang lain.

Kurma Safawi menjadi amalan pemakanan oleh orang Arab selama berabad-abad kerana khasiat perubatannya. Malah dipercayai memakan kurma Safawi semasa perut kosong mampu membunuh cacing di dalam perut.

Kurma Safawi bersaiz sederhana. Warnanya hitam gelap dengan sedikit coklat. Buahnya lembut, kenyal dan manis.

RM24.90

Kurma Ajwa bermula sejak 5000 sm dan ia adalah sebahagian daripad Tibb Nabawi (amalan perubatan Nabi Muhammad SAW) melalui tumbuh-tumbuhan, di mana kurma ajwa menjadi terkenal.

Terdapat beberapa rujukan dalam hadis dan kesusasteraan sejarah Islam tentang Ajwa. Nabi Muhammad bersabda:

"Barangsiapa mengambil 7 butir kurma Ajwa pada pagi hari , maka dia dalam lindungan Allah dari sihir dan racun sepanjang hari."

RM25.90

Ephyra Skin Snow menjadikan kulit lembut, segar dan bermaya, mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata, melindungi kulit dari radikal bebas, mencegah kulit dari tanda penuaan, melembapkan dan mengekalkan kelembapan kulit serta mencegah kulit kering & menghindarkan kulit dari pigmentasi dan jeragat. Notification No (KKM) : NOT190807961K

Untuk mendapat hasil yang optimum terhadap kulit anda, gunakan Ephyra Skin Snow ini bersama dengan Ephyra Skin Bar dan Ephyra Skin Nano.

RM48.00

Kelebihan Ephyra Skin Nano: Menghilangkan jerawat / parut jerawat / jeragat, menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur, menghilangkan bintik-bintik hitam, mencerahkan kulit kusam, merperbaiki tona kulit tidak sekata, dan lain-lain. Notification No (KKM) : NOT190807960K

Untuk mendapat hasil yang optimum terhadap kulit anda, gunakan Ephyra Skin Nano ini bersama dengan Ephyra Skin Bar dan Ephyra Skin Snow.

RM68.00

Dah beli Ephyra Plus? Gunakan Shaker ini untuk minum Ephyra Plus dengan lebih mudah dan untuk dapatkan bacuhan air Ephyra Plus dengan lebih cepat.

RM5.00