Free Shipping! Pembelian RM100 & ke atas (Sem. Malaysia shj)
4 Langkah Cara Untuk Memakai Lipmatte

4 TIPS UNTUK DAPATKAN BIBIR MENAWAN DENGAN EPHYRA LIPMATTE...

Make sure before pakai Ephyra Lipmatte bibir korang dalam keadaan kering & bersih. Let say baru lepas makan & bibir berminyak2 , lap dulu bibir. Jangan terus sapu. First, lipmatte susah nak melekat & second applicator pun jadi kotor.

Then sapu kat bibir macam biasa. Mulakan dari atas then pakai kat bawah pulak. Kalau nak nampak lagi terang - sapu dua kali. Tapi kalau nak light2 je, cukup sekali pun takpe. Tapi sapu rata tau, and depan cermin. Kang lain pulak jadinya.

Sape yang belum try lagi? Cuba mention kawan korang untuk belanja sebatang...